Gent Jazz strikt Sting

review: Stadspark Live 2019 Sting
Gent Jazz strikt Sting
Door Cartman91 op 18 november 2019 - 12:03 1 De Britse legende Sting, ook bekend als frontman van The Police, komt komende zomer naar Gent Jazz in de betreffende Belgische stad.

Sting komt met zijn 'My Songs' show naar België toe, waar hij al zijn bekende repertoire (zowel van zijn solo-carrière als uit zijn Police tijd) ten gehore zal brengen.

Gent Jazz vindt plaats van 9 t/m 19 juli 2020, Sting zal op de 14e een optreden geven. Hierdoor maakt Sting een goede kans om ook bijvoorbeeld naar Bospop te komen, waar hij de afgelopen editie van zowel Gent Jazz als Bospop moest annuleren. Het optreden op Gent Jazz wordt dus ingehaald.

Tickets voor Gent Jazz zijn vanaf 22 november om 10 uur te verkrijgen. Een kaartje kost je dan 110 euro.

Mocht je voor de afgelopen editie van Gent Jazz een kaartje voor het geannuleerde optreden van Sting hebben gekocht (of om een gedeeltelijke terugbetaling gevraagd hebben) dan ontvang je een e-mail voor een exclusieve voorverkoop die duurt van 20 november 9 uur tot 21 november 23:59 uur.


Glastonbury 2020 news

GLASTONBURY BEVESTIGT PAUL MCCARTNEYZojuist is bekend gemaakt dat het Britse festival Glastonbury de...

Raketkanon

COMPLEXITY FEST 2020 MAAKT 6 NIEUWE NAMEN BEKEND MET... Complexity Fest maakt vandaag opnieuw namen bekend voor de line-up. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.