Alestorm is de zaterdag-headliner op Into The Grave 2020

review: Alestorm - 13/10 - Melkweg Alestorm
Alestorm is de zaterdag-headliner op Into The Grave 2020
Door johnnyd op 19 november 2019 - 13:24 1 De zaterdag van het Friese metalfestival Into The Grave zal worden afgesloten met de 'True Scottish Pirate Metal' van Alestorm. Frontman Christopher Bowes speelt ook al met zijn andere band Gloryhammer op het festival.

Eerder maakte Into The Grave de komst van onder meer Paradiso Lost, Devin Townsend, Clutch en Darkest Hour bekend. De negende editie van het festival vindt op 7,8 en 9 augustus 2020 plaats op het Oldehoofsterkerkhof plein in het centrum van Leeuwarden.

Alestorm maakt een mix van folk en powermetal waarin piratenthema's favoriet zijn. De band wordt in 2004 opgericht in het Schotse Perth en debuteert in 2008 met het album 'Captain Morgan's Revenge'. Alestorm bouwt snel een sterke live-reputatie op. Van het vijfde album 'No Grave But The Sea' (2017) verscheen als extraatje een versie waarop alle zang door blaffende honden is vervangen.

Weekendtickets voor het hele festival kosten €79 en kun je hier bestellen.

Een losse ticket voor vrijdag kost €39 en die kun je hier bestellen.

Een losse ticket voor zaterdag kost €49 en die kun je hier bestellen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop 2020 news

VOLBEAT VERKLAPT BIJ CONCERT IN ZIGGO DOME OP...Gisteren speelde Volbeat in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar waren we...

Pohoda 2019

METRONOMY EN MEER NAMEN VOOR SLOWAAKSE POHODA FESTIVAL Er zijn inmiddels nog meer extra namen toegevoegd aan de line-up van Pohoda...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.