Volbeat verklapt bij concert in Ziggo Dome op Pinkpop 2020 te spelen

review: Volbeat - 19/11 - Ziggo Dome Volbeat
Volbeat verklapt bij concert in Ziggo Dome op Pinkpop 2020 te spelen
Door RobZ op 20 november 2019 - 11:25 1 Gisteren speelde Volbeat in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar waren we natuurlijk met een Podiuminfo fotograaf bij! Check hier onze foto's van het concert van Volbeat in de Ziggo Dome met Danko Jones en Baroness als voorprogramma's.

Volbeat zanger Michael Poulsen had aan het eind van het concert goed nieuws. Hij zei: "See you next year at Pinkpop". Hiermee lijkt de derde headliner van Pinkpop 2020 verklapt. Afgelopen week werd al bekend dat Red Hot Chili Peppers en Post Malone een pinkpop-dag zouden afsluiten. Omdat Volbeat al voor Rock am Ring / Rock im Park bevestigd was, lag het in de lijn der verwachtingen dat de groep ook een show op een Nederlands festival zou geven. Dit lijkt dus Pinkpop 2020 te worden.

Het is natuurlijk nog even afwachten op de definitieve bevestiging door Pinkpop zelf, maar Volbeat mag al wel met potlood opgeschreven worden als headliner van zondag 21 juni. Red Hot Chili Peppers speelt namelijk op vrijdag 19 juni en Post Malone staat voor zaterdag 20 juni. Volbeat is overigens een graag geziene gast op Pinkpop. In 2009 en 2011 speelde Volbeat al op het festival in Landgraaf. Afgelopen jaar speelde Volbeat nog op het Zwarte Cross festival en ook als voorprogramma van Guns 'n Roses in het Goffertpark was de groep te zien. Het geluid van Volbeat valt het beste te omschrijven als een combinatie van heavy metal en rockabilly.De kaartverkoop voor Pinkpop 2020 is afgelopen week ook aangekondigd. Vanaf zaterdag 23 november 10:00 uur kan je kaarten voor Pinkpop 2020 kopen. De ticketprijzen blijven hetzelfde als in 2019: weekendkaarten incl. camping kosten € 230 (incl. € 10 servicekosten) en voor een dagkaart betaal je € 110 (incl. € 10 servicekosten). Via de volgende links koop je tickets voor Pinkpop 2020:

Pinkpop vrijdag 19 juni € 110,-
Pinkpop zaterdag 20 juni € 110,-
Pinkpop zondag 21 juni € 110,-
Pinkpop weekend 19-20-21 juni € 230,-

Voor een Pinkpop weekendkaart krijg je drie dagen festivalterrein incl. camping, vanaf donderdagavond 18 juni tot maandagochtend 22 juni 12:00.

Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor Pinkpop 2020.

Pinkpop-baas Jan Smeets heeft in diverse interviews laten weten dat het onwaarschijnlijk is dat er dit jaar een Pinkpop persconferentie komt. De Pinkpop line-up zal dus komende weken via persberichten bekend worden gemaakt.
Dauwpop

EERSTE DAUWPOP NAMEN BEKEND GEMAAKT MET O.A.... Kensington komt in 2020 als headliner naar Dauwpop. Gisteren speelde de...

alestorm

ALESTORM IS DE ZATERDAG-HEADLINER OP INTO THE GRAVE... De zaterdag van het Friese metalfestival Into The Grave zal worden afgesloten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.