Eerste Dauwpop namen bekend gemaakt met o.a. Kensington en Wolfmother

review: Kensington - 22/11 - Ziggo Dome Kensington
Eerste Dauwpop namen bekend gemaakt met o.a. Kensington en Wolfmother
Door brittcrooswijk op 20 november 2019 - 11:30 1 Kensington komt in 2020 als headliner naar Dauwpop. Gisteren speelde de band een 3FM showcase en daar maakten ze bekend dat ze op het festival zullen gaan optreden. Recent werd ook al bekend dat Kensington op Paaspop 2020 en Festival Zand 2020 zal spelen.

Om 12 uur maakt Dauwpop meer namen bekend en zal er meer informatie zijn over tickets.

De mannen van Kensington hebben zelf nog een persoonlijke video opgenomen om dit bekend te maken. Dit heeft het festival op hun Facebook gepost om hun komst officieel te maken.



Update 12 uur: Behalve Kensington heeft Dauwpop nog meer namen bekend gemaakt. Zo zijn ook Wolfmother, Typhoon, Snelle, Maxi Jazz, Zwangere Guy, Mark Lanegan en Dopebwoy van de partij.

Daarnaast is, zoals hierboven al aangegeven ook meer informatie over de ticketverkoop bekend gemaakt. Voor de 25e editie van Dauwpop kost een regulier kaartje 55,30 euro, een CJP-kaartje 50,50 euro, een kinderticket (max 500) 20 euro, een campingticket 17,50 euro en tot slot kost een parkeerticket 10 euro. De kosten zijn exclusief servicekosten. De tickets zijn per direct verkrijgbaar!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

PINKPOP BEVESTIGT VOLBEAT, KENSINGTON, CROWDED HOUSE...Gisteravond verklapte de band het al zelf in de Ziggo Dome. Nu bevestigt ook...

Pinkpop 2020 news

VOLBEAT VERKLAPT BIJ CONCERT IN ZIGGO DOME OP... Gisteren speelde Volbeat in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar waren we...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.