The Killers toegevoegd aan TW Classic

TheKillersgr.jpg
The Killers toegevoegd aan TW Classic
Door Cartman91 op 29 november 2019 - 16:271Het Belgische TW Classic is zoals Rock Werchter tot 1994 was: een festivalterrein met één podium en een selecte groep van artiesten. In het verleden hebben bands en artiesten als The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Sting, Phil Collins, Elton John, Bruce Springsteen & The E Street Band, Guns N' Roses, Kraftwerk, Bon Jovi, Robbie Williams, Depeche Mode, Editors en Black Eyed Peas al eens op het podium gestaan.

Voor de komende editie was Paul McCartney al bekend gemaakt, vandaag zijn ook The Killers bevestigd! The Killers waren voor het laatst in Werchter te bewonderen in 2018, toen stond de Amerikaanse band op Rock Werchter. Sindsdien is de band niet meer in België of Nederland geweest.

Het eendagsfestival vindt plaats op 21 juni, in de gelijknamige plaats in België. Tickets voor TW Classic zijn al te verkrijgen, een kaartje kost je 96 euro (inclusief servicekosten).


Bestel tickets TW Classic 2020
Tickets TW Classic 2020
Tw Classic 2020
€ 96,00
Reading / Leeds Festival news

LIAM GALLAGHER EERSTE NAAM READING / LEEDS FESTIVALHet Britse dubbelfestival Reading en Leeds hebben de eerste naam voor de...

tickets

OVERZICHT BLACK FRIDAY KORTINGEN OP CONCERT- EN... Het zal je vast niet ontgaan zijn: het is vandaag Black Friday en dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.