Liam Gallagher eerste naam Reading / Leeds Festival

review: Pohoda Festival 2019 - Zaterdag Liam Gallagher
Liam Gallagher eerste naam Reading / Leeds Festival
Door Cartman91 op 29 november 2019 - 16:541Het Britse dubbelfestival Reading en Leeds hebben de eerste naam voor de komende editie bekend gemaakt.

Liam Gallagher, de helft van de Gallagher-broers is de eerste headliner voor beide festivals. Liam vormde in de jaren '90 samen met zijn broer Noel de band Oasis, waarmee ze met Wonderwall (inmiddels een klassieker) en Don't look back in anger grote hits te pakken hadden. Na constante ruzie tussen de broers viel Oasis uit elkaar, waarna ze beide hun eigen weg op gingen. Noel richtte zijn High Flying Birds op, Liam kwam met Beady Eye die in 2014 weer ontbonden werd. Sindsdien speelt Liam solo, waarmee hij tussen 28 en 30 augustus dus op het Reading / Leeds Festival staat.

Reading Festival wordt gehouden op Little John's Farm, Richfield Avenue, Leeds Festival vindt plaats op Bramham Park. Tickets voor beide festivals zijn al te verkrijgen. Een weekend ticket voor het dubbelfestival kost je 221,40 Britse Pond (omgerekend ongeveer 260 euro).


Pearl Jam (Eddie Vedder)

PEARL JAM NAAR ROCK WERCHTER, LOLLAPALOOZA PARIJS EN...Uitstekend nieuws voor fans van Pearl Jam. De Amerikaanse rockers touren...

TW Classic 2020 news

THE KILLERS TOEGEVOEGD AAN TW CLASSIC Het Belgische TW Classic is zoals Rock Werchter tot 1994 was: een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.