Reading and Leeds Festival 2024 kondigen eerste 10 namen aan o.a. Lana del Rey en Liam Gallagher

Blink 182
Reading and Leeds Festival 2024 kondigen eerste 10 namen aan o.a. Lana del Rey en Liam...
Door Semberendsen op 24 november 2023 - 13:19 1 Het Reading and Leeds Festival, wat plaats zal vinden van 21 tot 25 augustus 2024 heeft de sluier opgelicht en de eerste tien namen van de line-up bekendgemaakt. Barclaycard- en Three UK-klanten krijgen exclusieve toegang tot de pre-sale vanaf 8.30 uur op dinsdag 28 november, terwijl de algemene kaartverkoop gaat van start om 8.30 uur op donderdag 30 november.

Dit zijn de namen die duo-festival Reading / Leeds aankondigt: Blink 182, Catfish and the Bottlemen, Digga D. Fred Again…, Gerry Cinnamon, Lana Del Rey, Liam Gallagher, Raye, Skrillex en Spiritbox. Het festival benadrukt dat dit slechts het begin is, met de belofte dat er nog meer namen zullen volgen. Stel Hier een reminder in om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist.

Koop hier tickets voor het Reading and Leeds festival in 2024.

Reading Festival is een iconisch Brits muziekfestival. Het vormt een duo-festival met Leeds Festival. Hoewel het begon als een rockfestival, presenteren Reading en Leeds nu een line-up die de genres overspant, waaronder rock, indie, house, techno, drum and bass and grime. Omdat Reading / Leeds een week na Pukkelpop en Lowlands plaatsvindt, zijn al deze bevestigingen gelijk kanshebber geworden voor deze festivals.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Reading/Leeds festival 2024
Tickets Reading/Leeds festival 2024
Reading/Leeds festival 2024
Indian Summer Festival 2020 news

ACDA EN DE MUNNIK, SON MIEUX EN MEER BETREDEN HET... Indian Summer Festival heeft vandaag het volledige programma voor de editie...

CuliNESSE news

CULINESSE FESTIVAL KONDIGT LINE-UP AAN MET O.A. BLØF... De organisatie van CuliNESSE heeft de headliners voor de twaalfde editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.