CuliNESSE festival kondigt line-up aan met o.a. BLØF en Chef'Special

review: Pop on Top Bløf
CuliNESSE festival kondigt line-up aan met o.a. BLØF en Chef'Special
Door Semberendsen op 24 november 2023 - 10:51 1 De organisatie van CuliNESSE heeft de headliners voor de twaalfde editie van het festival in 2024 onthuld. Op donderdag 22 augustus betreden BLØF, La Fuente, Joël Borelli en SERA het podium, gevolgd door optredens van Kris Kross Amsterdam, Typhoon, Chef’Special en Blackbird op vrijdag 23 augustus. De afsluiting op zaterdag 25 augustus zal een feestelijke mix worden met DI-RECT, Krezip, Snelle en The Dirty Daddies.

Vanaf vrijdag 24 november om 12 uur kunnen festivalgangers hun tickets bemachtigen via de website van CuliNESSE. De kaartverkoop gaat gepaard met een Black Friday actie die loopt tot en met zondag 26 november. In deze periode zijn passe-partouts beschikbaar voor dezelfde prijs als twee dagtickets in de reguliere verkoop. Stel hier een reminder in om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist.

Langs de oevers van de Zevenhuizerplas staat niet alleen muzikaal plezier centraal. Lokale restaurants zullen met ook eten serveren. Het DaDa podium biedt ruimte aan populaire coverbands en opkomende artiesten, waarbij de volledige line-up nog even geheim blijft.

Naast de muzikale en culinaire ervaringen kunnen bezoekers zich ook onderdompelen in diverse culturele activiteiten, Waaronder de kroeg, Silent Disco, karaoke, en een uitgebreid programma voor jonge festivalbezoekers met knutselactiviteiten, workshops en speciale optredens.

Koop hier tickets voor CuliNESSE 2024.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets CuliNESSE 2024
Tickets CuliNESSE 2024
CuliNESSE 2024
Reading / Leeds Festival news

READING AND LEEDS FESTIVAL 2024 KONDIGEN EERSTE 10...Het Reading and Leeds Festival, wat plaats zal vinden van 21 tot 25 augustus...

dont let daddy know

DON’T LET DADDY KNOW KONDIGT LINE-UP AAN VOOR... Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.