Don’t Let Daddy Know kondigt line-up aan voor jubileumeditie in Ziggo Dome

Hardwell news_groot
Don’t Let Daddy Know kondigt line-up aan voor jubileumeditie in Ziggo Dome
Door Semberendsen op 23 november 2023 - 12:49 1 Don't Let Daddy Know (DLDK) heeft de volledige line-up aangekondigd voor het tienjarig jubileum in Amsterdam, dat op 2 maart plaatsvindt in Ziggo Dome, Onder leiding van wereldberoemd DJ en producer Hardwell.

DLDK keert terug naar Amsterdam op 2 maart 2024. Voor zijn tiende verjaardag pakt het evenement groots uit. Dit jaar nemen artiesten Hardwell, Blasterjaxx, Dimitri Vangelis & Wyman, Nicky Romero, Lucas & Steve, Radical Redemption, Sound Rush en Toby Romeo het podium over.

Headliner Hardwell is erg enthousiast voor zijn terugkeer naar Amsterdam. "De Ziggo Dome is een arena die me nauw aan het hart ligt – aangezien ik daar enkele van mijn meest memorabele optredens heb gehad – en ik beloof jullie dat deze set er weer eentje wordt voor in de boeken. Verwacht een speciale set, waarbij ik allerlei nieuwe muziek en natuurlijk een hoop speciale nummers zal draaien. Fans mogen dus op veel verrassingen en exclusief materiaal rekenen. Ik ben enorm enthousiast om op de line-up te staan voor dit tiende jubileum van Don’t Let Daddy Know en kan niet wachten om in weer mijn thuisland op te treden - het wordt geweldig!", aldus de DJ.

Met de aankondiging van het tienjarig jubileum introduceert DLDK een geheel nieuw ruimte-thema. Het evenement belooft bezoekers een nachtelijke reis naar "The Red Galaxy", een sterrenstelsel gelegen op miljoenen lichtjaren van de aarde.

Tickets voor DLDK Amsterdam 2024 zijn hier te koop, Vanaf 56 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CuliNESSE news

CULINESSE FESTIVAL KONDIGT LINE-UP AAN MET O.A. BLØF...De organisatie van CuliNESSE heeft de headliners voor de twaalfde editie van...

Live Is Live

NIEUWE NAMEN LIVE IS LIVE 2024: O.A. K'S CHOICE EN... De organisatie van Live is Live Festival heeft enkele nieuwe namen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.