Acda en de Munnik, Son Mieux en meer betreden het podium van Indian Summer Festival 2024

Acda en de Munnik
Acda en de Munnik, Son Mieux en meer betreden het podium van Indian Summer Festival 2024
Door KayleeV op 27 november 2023 - 12:53 1 Indian Summer Festival heeft vandaag het volledige programma voor de editie van 2024 onthuld. Op zaterdag 29 juni 2024 zullen namen als Acda en de Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Son Mieux het podium betreden op het evenemententerrein Geestmerambacht. Het optreden van het duo Acda en de Munnik, dat eerder dit jaar hun comeback aankondigde, belooft een meezingfestijn te worden met tijdloze hits als "Het Regent Zonnestralen" en "Niet of Nooit Geweest".

De Jeugd van Tegenwoordig voegt zich ook toe aan de line-up, met hun #1 album op zak. Festival sensatie Son Mieux, die recentelijk twee keer in een uitverkochte AFAS Live stond, zal ook schitteren. Naast de main stage met de grootste nationale artiesten, biedt het festival ook podia als de 'Turn Up stage' voor urban en danceacts, 'Rudi’s Après-ski Bar', en 'Back 2 The Future' voor intiemere feestjes.

Ook $hirak, Monica Geuze, The Dirty Daddies, Donnie, SERA, Outsiders, Bizzey, Chuckie, Alkmaars Vertier, Barbapapa, Der Rudi & Size Does Matter, Flaire, Invictim, Jeroen van Zelst, Ladi Dadi, Lawineboys, Lotje Soundsystem, Marco Kanters, Noa, Roxy Dekker, Rockafellababe, Sigourney K, Stef Ekkel, Vieze Asbak, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Zwarte Liefde voegde zich toe aan de line-up.

Indian Summer Festival, al ruim 20 jaar een begrip in Noord-Holland, trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers met een gevarieerd aanbod van muziek, entertainment, en food & drinks. Het festival biedt een combinatie van een open-minded sfeer, een intieme setting en een gevarieerde line-up met exclusieve acts binnen de pop, rock en dancemuziek, kunst, cabaret en theater.

De kaartverkoop start op donderdag 30 november om 20:00 uur, met prijzen variërend van € 59,00 tot € 74,00. Bezoekers die zich hebben aangemeld voor pre-registratie kunnen een dag eerder, op woensdag 29 november om 20:00 uur, met voorrang en voordeel hun tickets bemachtigen. Te laat met aanmelden voor de pre-registratie? Koop dan je ticket voor het festival hier.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Indian Summer Festival 2024
Tickets Indian Summer Festival 2024
Indian Summer Festival 2024
€ 59,00
Lente Kabinet

LENTEKABINET FESTIVAL KONDIGT VOLLEDIGE LINE UP AAN...LenteKabinet, gepland op 18 en 19 mei 2024 in 't Twiske bij Amsterdam, heeft...

Reading / Leeds Festival news

READING AND LEEDS FESTIVAL 2024 KONDIGEN EERSTE 10... Het Reading and Leeds Festival, wat plaats zal vinden van 21 tot 25 augustus...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.