ESNS presenteert Hit the North selectie 2020 met o.a. The Vices, Seewolf & The Resurrection

the vices
ESNS presenteert Hit the North selectie 2020 met o.a. The Vices, Seewolf & The...
Door larissapronk op 03 december 2019 - 11:19 1 ESNS heeft de selectie van Hit The North 2020 bekendgemaakt. Die bestaat uit negen acts uit de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Hit The North is het talentontwikkelingstraject van ESNS, POPgroningen, Kunst & Cultuur Drenthe, Popfabryk en Into The Great Wide Open. Alle drie de noordelijke provincies leveren drie acts aan die voor Hit The North geselecteerd wordt.

Uit Drenthe doen Isa Zwart, Moonradio en Same Old mee. De Friese selectie bestaat uit Seewolf, Delore en The Resurrection. Groningen selecteerde Cashmyra, The Vices en The Desmonds.

Gedurende ESNS in Oost, de club in het oude gymnasium in de Oosterstraat, op 15, 16 en 17 januari 2020 zullen de negen acts voor de eerste keer gepresenteerd worden tijdens NOORD in Oost (voormalig House of the North).

De acts van Hit The North 2019 (Daisy Bells, Lester Blackfield, Mary Confurius, Meadowlake, Nadua, Small Town Bandits, Woe Blind Birds en YVI) sluiten het jaar af met een showcase en de release van een album. De selectie heeft het afgelopen jaar bootcamps, coaching en ondersteuning gekregen. Producer Frans Hagenaars was er bij de laatste bootcamp bij en heeft geholpen met het opnemen van een album.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFata Boom

STUKAFEST 2020 KONDIGT EERSTE NAMEN AAN MET O.A.... Stukafest kondigt de eerste namen aan voor de 2020-editie. Stukafest staat...

better get hit

FESTIVAL BETTER GET HIT 2020 AFGELAST Zojuist is bekend gemaakt dat het festival Better Get Hit niet door gaat. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.