Nieuw Vlaams heavy festival Waregemse Metal Day met o.a. Stake, Delain en Amenra

AmenRa
Nieuw Vlaams heavy festival Waregemse Metal Day met o.a. Stake, Delain en Amenra
Door johnnyd op 10 december 2019 - 17:34 1 Het West-Vlaamse Waregem is een luidruchtig festival rijker. Op zondag 17 mei 2020 vindt daar de eerste editie van de Waregemse Metal Day plaats. Organisator W-Festival heeft ook maar meteen het hele programma onthuld.

De volledige line-up is als volgt: Psychonaut, Dyscordia, Spoil Engine, Evil Invaders, Delain, Stake en Amenra. In die volgorde ook, met Amenra als afsluiter.

De Waregemse Metal Day wordt gehouden in de Waregem Concert/Expo Hall, Zuiderlaan 20 in Waregem. Psychonaut trapt om 13.00 uur af en als Amenra om middernacht klaar is, draaien de DJ's van Goe Vur In Den Otto nog tot in de kleine uurtjes door.

De kaartverkoop is al gestart, voor een dagticket ben je tot 6 januari €35,- kwijt, daarna komt er 5 euro bovenop. Bestel hier alvast je ticket voor de Waregemse Metal Day.
momo

VEERTIEN NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAÏQUE FESTIVAL...De line-up voor Motel Mozaïque is aangevuld met een serie nieuwe namen....

Roadburn 2020 news

DUNGEN, PORTRAYAL OF GUILT EN MEER NAAR ROADBURN,... Vlak voordat de dagtickets voor het Tilburgse Roadburn in de verkoop gaan,...

REACTIES

Avatar metalupyourass
wo 11 dec 2019 07:10

metalupyourass In Woarehem nogwel.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.