Veertien nieuwe namen voor Motel Mozaïque festival o.a. Charlotte Adigéry en Working Men's Club

momo
Veertien nieuwe namen voor Motel Mozaïque festival o.a. Charlotte Adigéry en Working...
Door myrthehuisman op 11 december 2019 - 15:25 1 De line-up voor Motel Mozaïque is aangevuld met een serie nieuwe namen. Alabaster dePlume, Askjell, Black Country, New Road, Charlotte Adigéry, Deeper, Jonah Parzen-Johnson, mxmtoon, Mysie, Nadia Reid, Neal Francis, Sherelle, Silverbacks en Working Men's Club zijn te zien tijdens het Rotterdamse festival. Eerder werden al onder andere Eefje de Visser, Destroyer, Squid en YĪN YĪN bevestigt.

Het festival vindt plaats van 16 tot en met 18 april 2020. Het wordt de 20ste editie. Motel Mozaïque wordt voor het eerst geopend in de Maassilo, op deze locatie komen alle facetten van het festival aan bod.

Voor de ultieme Motel Mozaïque festivalervaring is er het Art Hotel waar bezoekers kunnen slapen. De organisatie werkt samen met Culture Campsite. Dit is een stadscamping langs de Maas waar kunstwerken dienen als slaapkamers. Op deze locatie zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig.

Tickets voor Motel Mozaïque vind je hier. In de early bird kosten 3-dagenkaarten 80 euro, twee-dagen passe-partouts 62,50 en dagkaarten 22 tot 37 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWerchter Boutique 2019

5 SECONDS OF SUMMER VOEGT ZICH BIJ TAYLOR SWIFT OP...Leuk nieuws van Werchter Boutique. Het popfestival dat op zaterdag 20 juni...

Waregemse Metal Day1

NIEUW VLAAMS HEAVY FESTIVAL WAREGEMSE METAL DAY MET... Het West-Vlaamse Waregem is een luidruchtig festival rijker. Op zondag 17 mei...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.