5 Seconds of Summer voegt zich bij Taylor Swift op line-up Werchter Boutique

review: 5 Seconds of Summer - 5/11 - AFAS Live 5 Seconds of Summer
5 Seconds of Summer voegt zich bij Taylor Swift op line-up Werchter Boutique
Door RobZ op 11 december 2019 - 16:12 1 Leuk nieuws van Werchter Boutique. Het popfestival dat op zaterdag 20 juni plaatsvindt in het Festivalpark Werchter te België, krijgt ook bezoek van 5 Seconds of Summer. De Australische pop/rockband deelt daar het podium met headliner Taylor Swift.

5 Seconds of Summer heeft ruime ervaring met het supporten van grote popacts. De Australiërs tourden ze al met One Direction. Zelf speelden ze al drie keer in de Ziggo Dome. In 2018 stonden ze voor het laatst in Nederland en België. Toen traden ze op in de Melkweg, Vorst Nationaal en Afas Live.

Tickets voor Werchter Boutique zijn als sinds woensdag 25 september in de verkoop. Tickets voor Werchter Boutique zijn verkrijgbaar via deze link. Een regular ticket kost je 92 Euro. Er is ook een limited edition 'Golden Circle' ticket. Hiermee heb je gegarandeerd toegang tot het vak net voor het podium tijdens de show van Taylor Swift. Deze kost je 150 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop 2020 news

VEERTIEN NAMEN ERBIJ VOOR GRASPOP O.A. THE DEAD...Het Belgische Graspop Metal Meeting heeft zojuist veertien namen aan de...

momo

VEERTIEN NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAÏQUE FESTIVAL... De line-up voor Motel Mozaïque is aangevuld met een serie nieuwe namen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.