Reggaeton-superster Ozuna naar Scheveningen voor Pal Mundo Outdoor 2020

Ozuna
Reggaeton-superster Ozuna naar Scheveningen voor Pal Mundo Outdoor 2020
Door larissapronk op 18 december 2019 - 15:58 1 Pal Mundo Outdoor maakt de eerste headliner bekend. Vandaag laten ze weten dat Ozuna zal komen optreden tijdens de 2020 editie.

Juan Carlos Ozuna Rosado, beter bekend onder zijn artiestennaam Ozuna, is een rapper en reggaeton zanger uit Puerto Rico. Hij wordt ook wel de ‘New King of Reggaeton’ genoemd. Sinds het begin van zijn carrière heeft hij al meer dan 15 miljoen platen verkocht. Ozuna is de artiest met de meeste één miljard-views op zijn videos op YouTube. Daarnaast is Ozuna de bestbetaalde artiest van 2019. Ozuna heeft samengewerkt met grote namen als Anuel Aa, Daddy Yankee, Karol G en J Balvin.

Pal Mundo Outdoor is een festival dat plaatsvindt op zaterdag 4 juli 2020 op het strand in Scheveningen. Het is het allergrootste jaarlijks terugkerende Latin en Caribbean festival van Europa. De afgelopen twee edities waren beide volledig uitverkocht. Daarom heeft Pal Mundo Outdoor besloten om het festival te geven op een nieuwe en grotere locatie. Er kunnen nu meer dan 30.000 bezoekers naar het festival.

Tickets gaan aanstaande vrijdag 20 december om 10:00 uur in de verkoop. De ticketprijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Kaarten voor Pal Mundo Outdoor kan je hier bestellen.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Pal Mundo Outdoor begint.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefComplexity Fest news

LINE-UP COMPLEXITY FEST COMPLEET MET O.A. NIGHT...Zojuist zijn de laatste namen voor Complexity Fest 2020 bekend gemaakt....

Exit Festival news

JUBILEUM EDITIE EXIT FESTIVAL MAAKT EERSTE 20 NAMEN... Het Servische Exit Festival bestaat komend jaar 20 jaar. Om dit te vieren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.