Eerste namen nieuw LOUDLIVE Festival bekend: Burna Boy en Ozuna

Ozuna
Eerste namen nieuw LOUDLIVE Festival bekend: Burna Boy en Ozuna
Door sjoertb op 09 maart 2022 - 10:22 1 De eerste namen van de allereerste editie van het LOUDLIVE Festival zijn onthuld. Niemand minder dan Burna Boy (uit Nigeria) en Ozuna (uit Puerto Rico) zijn van de partij. De twee zijn grote namen in de wereld van Latin en Afropop. De volledige line up wordt over enkele weken bekend gemaakt.

De combinatie van muziek, kunst, fashion, food en cultuur staat voorop bij het nieuwe feest. De food court staat garant voor een veelvoud aan eetculturen. Van Caribisch tot Afrikaans en Aziatisch, maar ook voor een pannenkoek of patat.

LOUDLIVE Festival wordt gehouden in het Breepark in Breda. Op zondag 10 juli van 12.00 tot en met 23.00 uur vindt het festival plaats. Vanaf 16 maart start de voorverkoop van de kaarten. Tickets voor LOUDLIVE Festival 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rodrigo y gabriella

EERSTE NAMEN VOOR DRANOUTER FESTIVAL: O.A. RODRIGO Y...Dranouter is een folkfestival in België. Dit jaar wordt het gehouden van 5...

Motel Mozaique

19 NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAIQUE 2022 O.A.... Voor de twintigste editie van het Motel Mozaïque (MOMO) festival in Rotterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.