Burna Boy vervangt Stromae op Down the Rabbit Hole

review: Burna Boy - 12/04 - Ahoy Burna Boy
Burna Boy vervangt Stromae op Down the Rabbit Hole
Door RobZ op 30 mei 2023 - 13:59 1 De Nigeriaanse afropop/dancehall artiest Burna Boy is door Down the Rabbit Hole gestrikt als vervanger voor Stromae. De Belgische headliner van Down the Rabbit Hole moest een paar weken geleden vanwege gezondheidsproblemen zijn volledige tournee cancellen. In Burna Boy vindt Down the Rabbit Hole een prima vervanger. Burna Boy geeft op zaterdag 1 juli zijn concert op Down the Rabbit Hole.

Op 17 juni geeft Burna Boy een concert in het Gelredome te Arnhem. Vorig jaar stond de artiest nog in de Alpha van Lowlands.

Over Burna Boy:
De Nigeriaan Damili Ogulu brak door als Burna Boy na de release van zijn single Like To Party in 2012. Deze veelzijdige singer-songwriter neemt zorgvuldig gekozen ingredienten als reggae, dancehall, afrobeat, R&B en hiphop, smijt ze in de blender, en serveert ons vervolgens een verfrissende en smaakvolle muzikale smoothie.

In 2014 won hij de MTV Music Award voor Best New Act, en de Nigerian Entertainment Award voor Best Album of the Year. De populariteit van Burna Boy is immens, en hij is niet meer weg te denken uit de dancehall scene. Hoe kan het ook anders met zulke aanstekelijke songs als Ye, Hallelujah, en On The Low.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Download Festival UK 2022 news1

TELEURSTELLING VOOR METALHEADS: GEEN SLIPKNOT,...Opvallend nieuws uit Duitsland. Het enorme metalfestival Download Festival...

Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

EERSTE NAMEN VOOR ADE PROGRAMMA VAN MELKWEG BEKEND... Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een van 's werelds grootste elektronische...

REACTIES

Avatar kuifje
di 30 mei 2023 15:38

kuifje Burna Boy? Nooit van gehoord. Prima vervanger? Stromae is inmiddels een grote naam en dan wordt hij vervangen door een onbekend artiest.

 0
Avatar romy74
di 30 mei 2023 17:28

romy74 Ik ben ook niet bekend met zijn muziek. Maar als je al een paar jaar de Ahoy , Ziggodome en zelfs de Gelredome uitverkoopt(ja ja snel ff research gedaan) dan mag je ervan uitgaan dat het toch wel DTRH waardig zou moeten zijn.

 0
Avatar RobZ
di 30 mei 2023 17:33

RobZ Ja, als je zo last-minute zo'n grote internationale artiest kunt boeken dan mag je mijnsinziens best spreken van 'Prima vervanger'. Is dag eerder op Roskilde ook gewoon co-headliner.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.