Teleurstelling voor metalheads: geen Slipknot, Volbeat en Parkway Drive op afgelast Download Festival Germany

Into The Grave 2017 sfeer metal
Teleurstelling voor metalheads: geen Slipknot, Volbeat en Parkway Drive op afgelast...
Door RobZ op 30 mei 2023 - 14:49 1 Opvallend nieuws uit Duitsland. Het enorme metalfestival Download Festival Germany gaat dit jaar niet door. Het festival laat weten dat het enorme aantal open-air events in Duitsland het onmogelijk maakt door te gaan met dit festival. Of dit codetaal is voor te weinig verkochte tickets of dat de technische productie echt onmogelijk was, is niet helemaal duidelijk.

Download Festival Germany zou op 23 en 24 juni plaatsvinden op de Hockenheimring in Baden-Württemberg. Er stonden grote namen op het festival. Zo hadden onder andere Slipknot, Parkway Drive, Disturbed, Within Temptation, Volbeat, The Prodigy en Amon Amarth hun komst bevestigd. Het originele Download Festival vindt plaats in Donington Park, Engeland. In de loop van de jaren kreeg het festival edities in verschillende landen, waaronder Duitsland. In 2022 vond de eerste editie in Duitsland plaats. Metallica was hier headliner. Het festival kreeg toen behoorlijk wat kritiek door de lange wachtrijen die overal ontstonden.

Mensen met tickets voor Download Festival Germany 2023 krijgen bericht van Ticketmaster Duitsland over hoe en wanneer ze hun geld terugkrijgen. Of de afgelasting consequenties heeft voor de tournee's van de optredende artiesten is nog niet duidelijk.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Typhoon

AMERSFOORT WORLD JAZZ FESTIVAL MAAKT LINE-UP BEKEND;...De line-up voor het Amersfoort World Jazz Festival is bekend. Deze zomer...

Down The Rabbit Hole 20223

BURNA BOY VERVANGT STROMAE OP DOWN THE RABBIT HOLE De Nigeriaanse afropop/dancehall artiest Burna Boy is door Down the Rabbit...

REACTIES

Avatar romy74
di 30 mei 2023 15:31

romy74 Tegenvallende kaartverkoop, wat weer komt door tegenvallende Line up.
;P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.