Down the Rabbit Hole kondigt programmawijzigingen en verrassingsoptredens Froukje aan

review: Froukje - 10/05 - Paradiso Froukje
Down the Rabbit Hole kondigt programmawijzigingen en verrassingsoptredens Froukje aan
Door kimvanderzon op 27 juni 2023 - 11:28 1 Het was al sinds eind november bekend dat Froukje komend weekend op Down the Rabbit Hole staat. Vandaag kondigt het festival aan dat het om meer gaat dan alleen haar show op het Hotot podium. Ze zal namelijk een aantal verrassingsoptredens geven op volgens DTRH de gekste plekken en de meest onverwachte momenten.

Er zijn ook nog een aantal programmawijzigingen voor dit weekend: Obongjayar kan de tocht naar de Groene Heuvels helaas niet maken, in plaats van hem zie je singer/songwriter en producer Benny Sings op vrijdag om 18:30 uur in Fuzzy Lop. Ook Jitwam is genoodzaakt om zijn show op DTRH af te zeggen, in zijn plaats buzz je op zaterdag om 13:45 uur Bossa Nova uit met Bumble B. Boy. Big Freedia kan er ook helaas niet bij zijn dit weekend.

Down the Rabbit Hole vindt dit jaar plaats van 30 juni t/m 2 juli 2023 bij de Groene Heuvels in Beuningen. Het festival is helemaal uitverkocht. De enige manier om nog op het festival te belanden is het Ticketmaster resale platform goed in de gaten te houden. Hier kan je kijken.

Op DTRH kun je dit jaar op de andere podia onder meer Fred Again, Warhaus, Paolo Nutini, Froukje, Sticky Fingers, Naaz, Ben Howard en Selah Sue verwachten. Bekijk hier de volledige line-up tot nu toe in het Down The Rabbit Hole-festivaloverzicht.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maan

HIER FESTIVAL MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A. MAAN,...De organisatoren van Concert at SEA brengen hun indoorfestival HIER opnieuw...

Lokerse Feesten news

SYLVIE KREUSCH MAAKT LINE-UP VOOR LOKERSE FEESTEN... Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.