Sylvie Kreusch maakt line-up voor Lokerse Feesten 2023 compleet

Sylvie Kreusch
Sylvie Kreusch maakt line-up voor Lokerse Feesten 2023 compleet
Door kimvanderzon op 26 juni 2023 - 10:40 1 Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een mix van Belgische en internationale artiesten zal afreizen naar de Belgische stad Lokeren. Al eerder werden Goldband, The Opposites en Blur bevestigd om op te treden op het zomerse festival.

Sylvie Kreusch maakt de line-up compleet en is te zien op donderdag 10 augustus! Laatste kans om haar deze zomer op een Belgisch festival te zien! Werden eerder aangekondigd voor deze dag: Balthazar, Wilco, Stone, Silver Sisters, Lander & Adriaan, Tsar B, Stijn Plays Prince, Disco Donderdag (Met Jeroen Delodder). Check hier de volledige line-up van Lokerse Feesten 2023.

De Lokerse Feesten is een jaarlijks terugkerend festival. Het festival duurt 10 dagen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. In het verleden waren grote namen als Iggy Pop, Pixies, The Prodigy en Snoop Dogg te bewonderen op het podium in Lokeren. Het festival biedt een breed programma aan muzikale acts, waaronder rock, pop, dance en hip-hop.

Hiermee is het volledige festival programma afgerond. De dagtickets voor 4 en 8 augustus zijn intussen uitverkocht. Er zijn wel nog dagtickets voor alle andere dagen en combitickets. Ook de combitickets gaan snel de deur uit: niet te lang wachten dus. Haal hier je tickets voor Lokerse Feesten 2023.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Down The Rabbit Hole 2022

DOWN THE RABBIT HOLE KONDIGT PROGRAMMAWIJZIGINGEN EN...Het was al sinds eind november bekend dat Froukje komend weekend op Down the...

Armin van Buuren

ARMIN VAN BUUREN KONDIGT A STATE OF TRANCE 2024 IN... Het beroemde dance-event, A State of Trance, van Armin van Buuren zal in 2024...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.