Armin van Buuren kondigt A State of Trance 2024 in Rotterdam aan

Armin van Buuren
Armin van Buuren kondigt A State of Trance 2024 in Rotterdam aan
Door tessamaria op 23 juni 2023 - 14:33 1 Het beroemde dance-event, A State of Trance, van Armin van Buuren zal in 2024 niet plaats vinden in de Jaarbeurs in Utrecht maar in Ahoy, Rotterdam. Op 23 en 24 februari wordt er een uitgebreid dag- en nachtprogramma aangeboden met als thema DESTINATION.

Het verhuizen van het evenement van Utrecht naar Rotterdam is gedaan omdat de grootste zaal van de Jaarbeurs wordt afgebroken. Vanwege deze geplande afbraak is het niet meer mogelijk om A State of Trance in de huidige vorm te organiseren.

Met het nieuwe thema 'DESTINATION' zorgt A State of Trance ervoor dat Rotterdam wereldwijd op de kaart wordt gezet als het epicentrum van deze muzikale ervaring. Met maar liefst vijf podia krijgen meer dan 70 artiesten de kans om hun kunsten te vertonen. Dit uitgebreide aanbod aan podia biedt A State of Trance de mogelijkheid om te experimenteren met diverse subgenres binnen de dance-muziek, naast de bekende en geliefde programmering die de bezoekers inmiddels gewend zijn.

De kaartverkoop begint op woensdag 28 juni om 20:00. Koop hier je kaarten voor A State of Trance 2024. Ticketprijzen starten vanaf €69.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lokerse Feesten news

SYLVIE KREUSCH MAAKT LINE-UP VOOR LOKERSE FEESTEN...Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een...

Crammerock

DRIE NIEUWE NAMEN VOOR CRAMMEROCK: HEIDEROOSJES,... Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september vindt Crammerock weer plaats op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.