Drie nieuwe namen voor Crammerock: Heideroosjes, White Lies en Blackwave.

Heideroosjes news_groot
Drie nieuwe namen voor Crammerock: Heideroosjes, White Lies en Blackwave.
Door tessamaria op 23 juni 2023 - 13:54 1 Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september vindt Crammerock weer plaats op het festivalterrein langs de E34 in het Belgische Stekene. De festivalorganisatie kondigt 3 nieuwe namen aan voor Crammerock 2023. Al eerder werden onder andere Merol, Daan en Noel Gallagher’s High Flying Birds bevestigd.

De drie nieuwe namen: Heideroosjes, White lies en Blacklace. Voor de line-up tot nu toe verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Crammerock 2023.

Crammerock is een populair festival dat jaarlijks plaatsvindt in België. Met een selectie van nieuwelingen, gevestigde waarden, nationaal & internationaal, pop, rock, singer-songwriters en enkele stevige dance-acts zorgt Crammerock elk jaar voor een veelzijdig en kwalitatief muziekprogramma. Naast de muziek zijn er ook tal van eetkraampjes, bars en activiteiten om de festivalervaring compleet te maken.

De kaartverkoop voor het festival is al van start gegaan. Schaf hier je tickets aan voor Crammerock 2023. Een weekendticket kost dit jaar €70. Voor een dagticket betaal je €44.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Armin van Buuren

ARMIN VAN BUUREN KONDIGT A STATE OF TRANCE 2024 IN...Het beroemde dance-event, A State of Trance, van Armin van Buuren zal in 2024...

metal_news_fingers.jpg

THE ROCK CIRCUS HEEFT LINE-UP ROND MET O.A. LORNA... Op 3, 4 en 5 november vindt de eerste editie van The Rock Circus plaats in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.