Eerste namen voor Dranouter Festival: o.a. Rodrigo Y Gabriela en Intergalactic Lovers

Rodrigo Y Gabriela
Eerste namen voor Dranouter Festival: o.a. Rodrigo Y Gabriela en Intergalactic Lovers
Door chloetzintzoglou op 09 maart 2022 - 10:59 1 Dranouter is een folkfestival in België. Dit jaar wordt het gehouden van 5 tot en met 7 augustus. Het festival kreeg de afgelopen jaren onder andere bezoek van Passenger, Selah Sue, Bazart, Triggerfinger, Jake Bugg en Milow. Dit jaar zullen Rodrigo Y Gabriela, Intergalactic Lovers, SX, Go_A, Turfu, Fleuves en Guido Belcanto te zien zijn op het festival. De rest van de line-up gaat het festival binnenkort bekend maken.

Het Dranouter Festival ontstond in 1975 vanuit de toenmalige folkclub “De Zon”. Het eerste festival was een ééndaags event op de speelplaats van de toenmalige jongensschool. Er speelden acht groepen en er waren een driehonderdtal toeschouwers. In 30 jaar is het festival gegroeid tot 4 dagen en 7 podia.

De voorverkoop van Dranouter is begonnen. Tot 20 maart kan je 20 euro besparen op een weekend ticket. Koop hier tickets voor Dranouter 2022. Bekijk hier de line-up van Dranouter 2022.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wish Outdoor 2022

EERSTE NAMEN WISH OUTDOOR: O.A. DAVINA MICHELLE,...De aankomende editie van WiSH Outdoor begint vorm te krijgen. De eerste namen...

LoudLive Festival

EERSTE NAMEN NIEUW LOUDLIVE FESTIVAL BEKEND: BURNA... De eerste namen van de allereerste editie van het LOUDLIVE Festival zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.