Doom Metal band OM naar Best Kept Secret en Botanique

OM band
Doom Metal band OM naar Best Kept Secret en Botanique
Door myrthehuisman op 13 januari 2020 - 12:00 1 OM komt op 12 juni naar Best Kept Secret. Dat laat de band weten door middel van een tourlijst die ze op twitter hebben gepost. Eerder werd al bekend dat onder andere The National, Massive Attack en Belle and Sebastian naar het festival in Hilvarenbeek komen.

OM is een heavy metal band uit San Francisco. Ze maken vooral stoner rock, doom metal en drone metal. Je kunt ze kennen van de nummers 'State of Non-Return', 'Addis' of 'Unitve Knowledge of the Godhead'.

Best Kept Secret vind op 12, 13 en 14 juni plaats op het festivalterrein bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De voorverkoop voor het festival is al begonnen. Voor een dagticket betaal je €89. Een weekendticket excl. campingplek kost je €174. Wil je wel graag een campingplek? Dan betaal je €189.

Dagticket Best Kept Secret Vrijdag
Dagticket Best Kept Secret Zaterdag
Dagticket Best Kept Secret Zondag
Weekendticket Best Kept Secret incl. camping
Weekenticket Best Kept Secret excl. camping

OM geeft een paar dagen voor hun optreden tijdens Best Kept Secret een optreden in België. Op 8 Juni staat de band in Botanique in Brussel. Een kaartje voor dit concert kost je €26. De kaartverkoop voor deze show start 17 januari 10:00. Koop je ticket voor deze show van OM via deze link.




Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Andre Hazes

ANDRÉ HAZES, SNOLLEBOLLEKES EN MEER NAAR COEN &...Voor het derde jaar op rij vieren Coen & Sander samen met vele andere...

The White Buffalo

THE WHITE BUFFALO NAAR 013, TIVOLIVREDENBURG EN... The White Buffalo staat op 29 april in de 013 in Tilburg, een dag later is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.