Primavera Sound Barcelona 2021 is helemaal uitverkocht en presenteert 54 nieuwe namen

Primavera Sound 2021
Primavera Sound Barcelona 2021 is helemaal uitverkocht en presenteert 54 nieuwe namen
Door RobZ op 15 juni 2020 - 10:14 1 De tickets voor Primavera Sound Barcelona 2021 gingen als warme broodjes. Het festival begon 3 juni met zijn kaartverkoop en kan nu al het bordje agotado (uitverkocht) ophangen. Nog nooit waren de tickets voor het festival in Barcelona zo snel verkocht. Het festival verwacht van 2 t/m 6 juni 2021 maar liefst 65.000 bezoekers.

Primavera Sound Barcelona maakt van de gelegenheid gebruik om ook de line-up aan te vullen met maar liefst 54 namen. Nieuw op de line-up zijn onder andere: Kim Gordon, Kurt Vile, Khruangbin, Slowtai en the Murder Capital. Ook de Nederlandse DJ William Djoko is bevestigd voor de komende edite van Primavera Sound. In totaal staan er nu meer dan 190 artiesten op het affiche van het festival. Per dag ziet de line-up er zo uit (klik voor een grotere versie):Headliners van Primavera Sound Barcelona 2021 zijn: Tame Impala, The Strokes, Massive Attack, The National, Gorrilaz en Tyler, the Creator. The Strokes, Massive Attack en The National zullen op ons eigen Best Kept Secret te zien zijn. Het zou natuurlijk mooi zijn als de andere Primavera 2021 headliners ook richting de BeNeLux festivals komen.

Hier vind je al onze Primavera Sound Barcelona 2021 informatie.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefConcert at SEA

CONCERT AT SEA PRESENTEERT 'CONCERT AT HOME'...Op 25, 26 en 27 juni wordt er vanuit Zeeland een speciaal interactief...

Stadspark Live

VOORLOPGIG GEEN TWEEDE EDITIE VOOR STADSPARK LIVE IN... Matig festivalnieuws uit Groningen. Het festival Stadspark Live laat weten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.