Concert at SEA presenteert 'Concert at Home' livestreams

Concert at Sea
Concert at SEA presenteert 'Concert at Home' livestreams
Door Kellyvermeer op 15 juni 2020 - 10:42 1 Op 25, 26 en 27 juni wordt er vanuit Zeeland een speciaal interactief programma gemaakt met als motto 'Concert at Home'. In dit weekend had Concert at Sea moeten plaatsvinden op de Brouwersdam in Brouwershven. Op deze manier hoopt de organisatie van Concert at Sea het festivalgevoel bij mensen thuis te brengen. Op 27 juni worden er ook al artiesten bekend gemaakt voor de editie van Concert at Sea 2021.

Er wordt op de site van Concert at SEA gevraagd aan alle bezoekers of ze hun favoriete optredens en verhalen willen delen van de afgelopen 15 jaar. Dit doen ze via een formulier dat te vinden is op de site. Aan de beste verhalen wordt aandacht besteed in de uitzending.

Op zaterdag 27 juni staat NPO Radio 2 in het teken van Concert at SEA. Er zijn onder andere live optredens en er is een speciale editie van Muziekcafé. Het weekend wordt afgesloten met een TV-uitzending op NPO 3. In de uitzending zijn interviews met onder andere BLØF, maar ook concerten van de afgelopen 15 jaar.

De livestream is online onder andere te bekijken via de site van Concert at SEA en via de Facebookpagina van Concert at SEA.

Concert at Sea 2021 staat in de agenda voor 24 tot en met 26 juni. We houden je op onze Concert at Sea 2021 pagina natuurlijk op de hoogte!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Slam! news

SLAM! KOMT MET DE REUZENRADRAVE NAAR GEHEIME LOCATIE...Radiozender Slam! komt met het eerste dancefestival van het jaar naar een...

Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND BARCELONA 2021 IS HELEMAAL... De tickets voor Primavera Sound Barcelona 2021 gingen als warme broodjes. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.