Slam! komt met de Reuzenradrave naar geheime locatie in Nederland

Slam! news_groot
Slam! komt met de Reuzenradrave naar geheime locatie in Nederland
Door Cartman91 op 15 juni 2020 - 12:08 1 Radiozender Slam! komt met het eerste dancefestival van het jaar naar een geheime locatie in Nederland. Bezoekers van dit festival nemen plaats in het reuzenrad, van waaruit men kan genieten van een liveshow van een DJ en het uitzicht. Het gaat hier om een winactie van de radiozender.

Via de website van Slam! vul je je gegevens in. Een van de radio-dj's noemt tussen 22 en 28 juni een naam van een van de inzendingen op en als je jouw naam voorbij hoort komen bel je binnen 20 minuten terug naar de Slam!-studio waar je toegang tot het reuzenrad wint! Overigens win je bijwoning van een optreden van een artiest wiens naam door de radio-DJ op dat moment genoemd wordt.

Uiteraard zullen de RIVM-maatregelen van toepassing zijn. De Reuzenradrave zal op 4 juli plaatsvinden op een geheime locatie in Nederland.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 2020 news

PINKPOP PAKT IN PINKPOP-WEEKEND UIT MET GROOTSE...Komend weekend had de 51e editie van Pinkpop moeten plaatsvinden op Megaland...

Concert at SEA

CONCERT AT SEA PRESENTEERT 'CONCERT AT HOME'... Op 25, 26 en 27 juni wordt er vanuit Zeeland een speciaal interactief...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.