Dynamo Metalfest voegt Cradle Of Filth toe aan line-up

cradleoffilth
Dynamo Metalfest voegt Cradle Of Filth toe aan line-up
Door Cartman91 op 15 januari 2020 - 13:03 1 Dynamo Metalfest, het Eindhovense metalfestival dat plaatsvindt op de ijsbaan aan de Antoon Coolenlaan heeft voor de komende editie Cradle Of Filth aan de line-up toegevoegd.

Het programma bestaat verder uit onder meer Sepultura, Obituary, Heaven Shall Burn, Exodus, Jinjer, Decapitated, Beast In Black en Flotsam and Jetsam.

Dynamo Metalfest is de opvolger van Dynamo Open Air, waar Cradle Of Filth in 1997 ook al speelde. Onlangs bracht de band een album uit met een opname van dit optreden. Volgens fans mist het alleen aan de beste nummers van de band, die in 1998 op het album Cruelty and the Beast uitkwamen. Dit keer keert de band terug naar Eindhoven om dit recht te zetten: Cradle Of Filth zal het complete, in 1998 uitgebrachte album live spelen op de zaterdag van het festival.

Het festival vindt plaats op 17 en 18 juli. Tickets zijn nog te verkrijgen. Een kaartje kost je tussen de 59 en 99 euro.


BESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Dynamo MetalFest  2020
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Dynamo MetalFest Vrijdag
€ 35,00
Dynamo MetalFest Zaterdag
€ 45,00
Dynamo MetalFest 2020
€ 59,00 - 99,00
Creamfields

THE CHAINSMOKERS (VRIJDAG HEADLINER) EXCLUSIEF OP... The Chainsmokers zullen op het Britse Creamfields Festival de vrijdag...

Oerrock

KENSINGTON (HEADLINER), WOLFMOTHER EN MEER VOOR OERROCK Het Oerrock Festival in Ureterp te Friesland heeft een groot deel van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.