Orange Goblin naar Into The Grave 2020

Orange Goblin
Orange Goblin naar Into The Grave 2020
Door myrthehuisman op 16 januari 2020 - 12:16 1 Orange Goblin is aan de line-up van Into The Grave 2020 toegevoegd. De band zal op vrijdag 7 augustus te zien zijn op de mainstage. Artiesten waarvan eerder bevestigd werd dat ze naar Into The Grave komen zijn onder andere Static-X, Despised Icon en D.R.I.

De tiende editie van het festival vindt van 7 tot en met 9 augustus plaats op het Oldehoofsterkerkhof plein in Leeuwarden.

Er zijn verschillende tickets te koop voor het festival. Koop hier je dagticket vrijdag, dagticket zaterdag, dagticket zondag, weekendticket en campingticket.

Voor de dagticket vrijdag en zondag betaal je €39. Voor de zaterdag ben je iets meer kwijt namelijk €49. Een weekendticket kost je €79 en voor €15 heb je een campingticket.

Bekijk hier de volledige line-up van Into The Grave 2020 tot nu toe.

Foto: Orange Goblin op Dynamo Metalfest door Wendy Jacobsefestivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. KENSINGTON, IN HET...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND 2020 COMPLEET MET O.A. LANA DEL REY,... Primavera Sound 2020 maakt vandaag de volledige line-up bekend. Primavera...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.