CuliNESSE maakt artiesten DaDa Podium bekend met o.a. The Kik, Berget Lewis en Do

The Kik
CuliNESSE maakt artiesten DaDa Podium bekend met o.a. The Kik, Berget Lewis en Do
Door larissapronk op 20 januari 2020 - 14:54 1 CuliNESSE 2020 maakt vandaag de namen van het DaDa Podium bekend. Van 27 tot en met 29 augustus zal de tiende editie van het muziekfestival plaatsvinden in Rotterdam Nesselande. Tijdens deze editie viert het festival hun jubileum door middel van een trip down memory lane. Er zullen verschillende artiesten te zien zijn die de afgelopen jaren op CuliNESSe hebben opgetreden.

Alankara Soul Collective, Do, Berget Lewis, Shaky Ground, The Kik, Nederpop All Stars, Tim Akkerman & The Ivy League en de Hermes House Band zullen te zien zijn op het DaDa Podium.

Eerder maakte het festival bekend dat Anouk, Andre Hazes, Krezip, Nielson, Candy Dulfer, Van Dik Hout, Dotan, Nick & Simon en Alain Clark het hoofdpodium zullen opkruipen om een optreden te geven op het festival.

Dagtickets kosten €31,50 en zijn al verkrijgbaar. Kaarten voor CuliNESSE 2020 koop je hier.


Duncan Laurence

OPPERDEPOP FESTIVAL 2020 MAAKT LINE-UP BEKEND O.A....De line-up voor de tweede editie van het festival Opperdepop is vandaag...

Pitfest Indoor 2020 news

PITFEST INDOOR VERHUIST NAAR IDUNA TE DRACHTEN Pitfest Indoor begon in 2018 in het Drentse Erica. Dit jaar pak de indoor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.