Best Kept Secret voegt The Strokes toe aan line-up

The Strokes news_groot
Best Kept Secret voegt The Strokes toe aan line-up
Door Cartman91 op 22 januari 2020 - 15:05 1 Best Kept Secret maakt vandaag bekend dat The Strokes naar het festival komt. De Amerikaanse band die al sinds 1999 bestaat voegt zich in het rijtje met onder meer Massive Attack, The National, Metronomy, OM, Fontaines D.C. en Black Midi. The Strokes is headliner van zaterdag 13 juni van Best Kept Secret. Ook Rock Werchter kan rekenen op de komst van The Strokes. De band speelt daar op vrijdag 3 juli. Ook NOS Alive en Roskilde kunnen zich verheugen op de komst van the Strokes.

The Strokes werd in het vorige millennium tot de 21e eeuwse Velvet Underground genoemd. De band rond frontman Julian Casablancas is deze zomer behalve op Best Kept Secret ook op Primavera Sound in Barcelona te bewonderen. De band was voor het laatst in 2006 te zien in de toenmalige Heineken Music Hall. We waren er destijds bij voor een verslag in woord en beeld. Het laatste Nederlandse festival waar the Strokes speelde is Metropolis Festival 2001.




Tickets voor Best Kept Secret zijn al verkrijgbaar. Een weekendticket inclusief camping kost je 189 euro (exclusief camping: 174 euro) en voor een dagkaartje (vrijdag / zaterdag / zondag) betaal je 89 euro.

Best Kept Secret vindt plaats van 12 t/m 14 juni in Hilvarenbeek. Eerder bevestigde het festival de komst van onder andere Massive Attack, The National en Fontaines D.C. Hier vind je al onze informatie over Best Kept Secret 2020.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jimi Hendrix Music Festival news

VIJF JIMI HENDRIX MUSIC FESTIVALS IN NEDERLANDNaar aanleiding van de 50e sterfdag van Jimi Hendrix op 18 september,...

Rock Werchter 2020 news1

THE STROKES OOK TOEGEVOEGD AAN ROCK WERCHTER 2020... De Amerikaanse rockband The Strokes bestaan al sinds 1999 en werd toen al...

REACTIES

Avatar skabuoy
wo 22 jan 2020 18:27

skabuoy Stroooooooooooooookes!

... it's only been 16+ years...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.