De Staat naar Welcome To The Village

review: De Staat - 18/02 - AFAS Live
De Staat naar Welcome To The Village
Door larissapronk op 24 januari 2020 - 11:14 1 De Staat komt naar Welcome To The Village 2020. Het muziekfestival vindt plaats van 17 tot en met 19 juli op Recreatieterrein de Groene Ster bij Leeuwarden.

De Staat is een Nederlandse rockband uit Nijmegen en bestaat uit vijf leden. De band is opgericht in 2007. Ditzelfde jaar brachten ze hun eerste eerste demo uit. 'Witch Doctor' is de bekendste nummer van De Staat en is op YouTube al meer dan 5,3 miljoen keer bekeken. Verder is de band bekend van nummers als 'KITTY KITTY', 'Down Town', 'Peptalk' en 'Make The Call, Leave It All'.

Eerder werd de komst van Dool, Eefje de Visser, Gotu Jim, Penelope Isles, Sports Team, Sylvie Kreusch, Temples en Zwangere Guy bekend gemaakt voor Welcome to the Village 2020.

Reguliere kaarten voor het festival kosten €87,- en zijn al verkrijgbaar. Tickets voor Welcome To The Village koop je hier.

Kadepop news

CONCURRENTIE IN GRONINGEN TE GROOT, GEEN KADEPOP IN...Het Groningse festival Kadepop laat weten dat de komende editie, op 19...

Kaiser Chiefs

3 DOORS DOWN, KAISER CHIEFS EN MEER NAAR HELLO... Hello Festival maakt opnieuw nieuwe namen bekend voor de 2020 editie. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.