Concurrentie in Groningen te groot, geen Kadepop in 2020

Kadepop news_groot
Concurrentie in Groningen te groot, geen Kadepop in 2020
Door Cartman91 op 24 januari 2020 - 12:08 1 Het Groningse festival Kadepop laat weten dat de komende editie, op 19 september niet doorgaat.

Als reden zegt de organisatie dat ze een bepaald niveau willen halen en de manier waarop ze het festival willen organiseren blijkt al vanaf de start een moeilijk verhaal te zijn financieel gezien. Daarnaast valt de bezoekersaantallen ieder jaar tegen en met het groeiende aantal festivals in en rondom Groningen zal daar weinig verandering in komen.

Dit alles bij elkaar opgeteld ziet de organisatie geen mogelijkheid om een representatief festival neer te zetten en is dus genoodzaakt om het festival te annuleren. Iedereen die al een kaartje bemachtigd had heeft inmiddels zijn / haar restitutie ontvangen. Onduidelijk is of Kadepop in de toekomst nog een editie kent. Overigens waren er voor deze editie van Kadepop nog geen namen bekend gemaakt.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WOO HAH! 2020 logo

WOO HAH! MAAKT NIEUWE LIJST MET NAMEN BEKEND O.A....Hip-hop festival WOO HAH! heeft een nieuwe reeks met namen voor de komende...

Zanger De Staat

DE STAAT NAAR WELCOME TO THE VILLAGE De Staat komt naar Welcome To The Village 2020 . Het muziekfestival vindt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.