Deventer Stadsfestival maakt eerste artiesten bekend met o.a. Racoon, Lil Kleine en Snelle

Deventer Stadsfestival
Deventer Stadsfestival maakt eerste artiesten bekend met o.a. Racoon, Lil Kleine en...
Door Kalekidan1803 op 05 februari 2020 - 12:46 1 De eerste namen voor het Deventer Stadsfestival zijn gepresenteerd. Het festival wordt dit jaar gehouden op een nieuwe locatie namelijk het Evenemententerrein aan de Roland Holstlaan 2 in Deventer. Het festival wordt gehouden op 4 juli en is vanaf 13:00 uur te bezoeken. Om de vijfde editie van het festival te vieren, wil de organisatie het dit jaar groter aanpakken.

De artiesten die de optredens op het festival zullen verzorgen zijn Racoon, Danny Vera, Lil Kleine, Snelle, STUK, Giocatori, De Sluwe Vos en Woezel & Pip. Meer artiesten zullen na verloop van tijd aan de line-up toegevoegd worden.

De kaartverkoop voor het Deventer Stadsfestival is inmiddels gestart. Voor kinderen tot en met 17 jaar zijn er speciale jeugdtickets verkrijgbaar. Kinderen onder de 1.40 meter hebben net als afgelopen jaar geheel gratis toegang. De tickets voor het Deventer Stadsfestival zijn verkrijgbaar vanaf €21,50 en kunnen via deze link worden besteld.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFuture

ROLLING LOUD VOOR HET EERST NAAR EUROPA MET BERG... Rolling Loud , een van de grootste Amerikaanse hip-hop festivals komt naar...

ribs & Blues1

LINE-UP GRATIS RIBS & BLUES 2020 COMPLEET MET O.A.... Het programma voor komende editie van het festival Ribs & Blues is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.