Kitty, Daisy & Lewis, Theo Lawrence, Jason Ringenberg en meer toegevoegd aan Rhythm & Blues Night

review: Kitty, Daisy & Lewis - 15/11 - TivoliVredenburg Kitty, Daisy & Lewis
Kitty, Daisy & Lewis, Theo Lawrence, Jason Ringenberg en meer toegevoegd aan Rhythm &...
Door Kalekidan1803 op 07 februari 2020 - 13:24 1 Rhythm & Blues Night bevestigt vandaag vijf nieuwe toevoegingen aan de line-up. Het festival is te bezoeken op zondag 2 mei in De Oostpoort in Groningen.

De grootste bevestiging betreft Kitty, Daisy & Lewis. Deze band bestaande uit broers en zussen staat bekend door de combinatie van vintage country, rammelende garagerock, jaren-zestig-meiden-pop en rhythm & blues. Het album "superscope" en is de meest recente album van de groep.

Naast Kitty, Daisy & Lewis zijn er ook andere artiesten toegevoegd aan het programma. Zo maken Theo Lawrence, Jason Ringenberg, Bonnie Bishop en Miss Martha nu ook deel uit van de line-up.

Vorig jaar waren o.a DeWolff, Sass Jordan en Joey Landreth te zien op het Rhythm & Blues Night. Hier vind je alle tot nu toe bevestigde namen van Rhythm & Blues Night 2020.

Kaarten voor Rhythm & Blues Night kosten €43,10 en zijn al in verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.


Helldorado 2019

FESTIVAL HELLDORADO KEERT TERUG VAN WEGGEWEEST IN...Goed nieuws voor de metal-liefhebbers: indoorfestival Helldorado keert na...

Appelpop 2020 news11

APPELPOP PRESENTEERT DE EERSTE NAMEN: O.A. DI-RECT,... Het gratis te bezoeken festival Appelpop heeft voor de komende editie de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.