Festival Helldorado keert terug van weggeweest in het Klokgebouw en podium op Alcatraz metalfestival

Helldorado news_groot
Festival Helldorado keert terug van weggeweest in het Klokgebouw en podium op Alcatraz...
Door Cartman91 op 07 februari 2020 - 14:04 1 Goed nieuws voor de metal-liefhebbers: indoorfestival Helldorado keert na een jaar van afwezigheid terug! Het festival dat in 2017 voor het eerst plaatsvond in het Eindhovense Klokgebouw komt ook voor de derde editie naar de Eindhovense zaal.

Helldorado zal op 21 november plaatsvinden. Het heavy rockfestijn waar internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen, wordt gecombineerd met theater en show.

Vooralsnog zijn er nog geen namen bekend voor de line-up, maar binnenkort worden de eerste namen verwacht. Samen met de bekendmaking van de eerste namen wordt ook meer informatie over de ticketverkoop bekend gemaakt.

Verder is bekend gemaakt dat het Belgische Alcatraz Hard Rock & Metal Festival een vierde podium erbij krijgt. Deze krijgt de naam Helldorado, oftewel het Eindhovense festival krijgt een eigen podium op het Belgische festival. Om dit mogelijk te maken, worden de krachten gebundeld met Paaspop.

Op het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival treden onder meer Behemoth, Anthrax, Hatebreed, As I Lay Dying, Gloryhammer, The Darkness, Life Of Agony, Sick Of It All, Red Fang, Static-X, Lacuna Coil en Moonspell op.BESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets Alcatraz Hard Rock & Metal Festival  2020
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
Alcatraz 2020 | Jetons Boissons Et Nourriture
Alcatraz 2020 | Combi
Alcatraz 2020 | Camping
Alcatraz 2020 | Vip Tickets
Paaspop Schijndel 2020 - 3 dagen exclusief camping
€ 129,00
Paaspop Schijndel 2020 - 3 dagen inclusief camping
€ 149,00
Rock Werchter 2020 news

ROCK WERCHTER KOMT WEER MET NIEUWE NAMEN OP DE...Het Belgische popfestival Rock Werchter heeft weer een lijst met namen bekend...

Kitty, Daisy & Lewis concertplaatje

KITTY, DAISY & LEWIS, THEO LAWRENCE, JASON... Rhythm & Blues Night bevestigt vandaag vijf nieuwe toevoegingen aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.