Festivaluitzendbureau Eventure vraagt faillissement aan

Paaspop sfeer
Festivaluitzendbureau Eventure vraagt faillissement aan
Door Kellyvermeer op 15 april 2020 - 15:05 1 Festivalbureau Eventure vraagt faillissement aan vanwege de onzekere festivalzomer door het coronavirus.

De beslissing van het kabinet over het lot van de festivals laat nog op zich wachten. Hierdoor vallen meerdere bedrijven binnen deze sector weg. Bijvoorbeeld voor een belangrijke keten binnen deze sector is gister het doek gevallen; festivaluitzendbureau Eventure vroeg faillissement aan. Dit bedrijf leverde op grote schaal personeel en materialen zoals ticketscanners voor festivals als Paaspop en Lowlands.

Normaal is het bedrijf de hele zomer druk, maar met alle onduidelijkheid gaat het bedrijf het niet redden. In Nederland zijn ze niet de enige die zich zorgen maken. Zo zijn in Frankrijk alle festivals tot half juli geannuleerd.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kingsland

KINGSLAND FESTIVAL WIJZIGT DATUM NAAR 19 SEPTEMBER Kingsland Festival wijzigt zijn evenementen data naar 19 september. Dat heeft...

Kokoroko

POHODA WORDT POHODA IN THE AIR EN VERPLAATST NAAR 2021 Het Pohoda Festival dat dit jaar van 9 tot en met 11 juli zou plaatsvinden...

REACTIES

geen avatar
vr 17 apr 2020 20:07

eatsleeprave.. Zeer triest dit, Ticketswap ook al in de problemen uiteraard. Wat 'n drama zo zeg!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.