Pohoda wordt Pohoda in the Air en verplaatst naar 2021

Kokoroko
Pohoda wordt Pohoda in the Air en verplaatst naar 2021
Door Kalekidan1803 op 15 april 2020 - 13:21 1 Het Pohoda Festival dat dit jaar van 9 tot en met 11 juli zou plaatsvinden wordt helaas afgelast. Het festival wordt verplaatst naar volgend jaar en is te bezoeken vanaf 8 tot en met 10 juli. Het festival wordt dan ook op het vliegveld van Trenčín gehouden.

De organisatie heeft een gesprek gehad met epidemiologen om te kijken of het wel verstandig is om een evenement door te laten gaan door de huidige uitbraak van het Corona virus. Het is nog onduidelijk hoe lang dit allemaal zal duren en daarom is besloten om het festival te verplaatsen.

Tickets die gekocht zijn voor het festival dat dit jaar plaats zou vinden blijven geldig en geven volgend jaar nog steeds toegang tot het festival. Je kan er ook voor kiezen om geld terug te vragen.

Ook maakt het festival bekend dat in ieder geval deze artiesten volgend jaar voor een optreden op het festival gaan zorgen.

The Libertines, Metronomy, Wolf Alice, Archive, black midi, Shame, Kokoroko, Marina Satti & Fonés, Black Country, New Road, Bazzookas, Wooze, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs, PENGSHUi, Asmâa Hamzaoui & Bnat Timbouktou, Space Lady, Malox, Crack Cloud, Murman Tsuladze, Shht, PoiL en Trupa Trupa.

De organisatie van Pohoda weet nog niet zeker of alle artiesten van de complete line-up ook volgend jaar nog voor een optreden kunnen zorgen in verband met de drukke agenda's die veel artiesten hebben.

Een ticket voor het hele weekend kost €109 en kan via deze link besteld worden.

Als alternatief voor Pohoda Festival 2020 wordt van 9 t/m 11 juli Pohoda in the Air georganiseerd. Dit wordt een online festivalbeleving. Pohoda komt nog met meer informatie over dit virtuele event.


singer-songwriter sfeer Tim Dawn singersongwriter1

FESTIVALUITZENDBUREAU EVENTURE VRAAGT FAILLISSEMENT AANFestivalbureau Eventure vraagt faillissement aan vanwege de onzekere...

Pearl Jam (Eddie Vedder)3

PEARL JAM STELT EUROPESE TOUR UIT NAAR JUNI EN JULI... De Amerikaanse rockband Pearl Jam zou komende zomer door Europa touren, met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.