Pearl Jam stelt Europese tour uit naar juni en juli 2021

Pearl Jam
Pearl Jam stelt Europese tour uit naar juni en juli 2021
Door Cartman91 op 10 april 2020 - 18:50 1 De Amerikaanse rockband Pearl Jam zou komende zomer door Europa touren, met onder meer twee concerten in de Ziggo Dome (22 en 23 juli) en op festivals als Rock Werchter en de eerste editie van Lollapalooza Stockholm. De band heeft de tour echter uitgesteld naar 2021.

De reden hiervan is uiteraard het Corona-virus. In een statement op Twitter (zie hieronder) geven ze tekst en uitleg. Er valt bijvoorbeeld te lezen dat ze nog op zoek zijn naar vervangende data, maar dat de tour in juni en juli van 2021 ingehaald wordt.

Pearl Jam brak begin jaren '90 door als grunge-band met hits als Alive en Jeremy. Inmiddels hoort de band, samen met tegenhanger Nirvana, tot de grunge grootheden van de wereld.

Tickets voor deze shows blijven voor de nieuwe data geldig, zoals de oproep uit de culturele sector luidt: bewaar je ticket! Mocht je op de nieuwe datum echter niet kunnen dan heb je recht op een voucher (voorkeur), of kan je restitutie aanvragen.
Kokoroko

POHODA WORDT POHODA IN THE AIR EN VERPLAATST NAAR 2021Het Pohoda Festival dat dit jaar van 9 tot en met 11 juli zou plaatsvinden...

tickets1

NEDERLANDSE CULTURELE SECTOR LANCEERT VOUCHERPLAN... Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en...

REACTIES

Avatar skabuoy
zo 12 apr 2020 18:56

skabuoy En dat is (bij mijn weten) de eerste publiekstrekker van Rock Werchter die afhaakt. Hoeveel volgen er nog, en hoe lang nog voor ze ook bij Werchter de stekker eruit trekken?
Wel een déjà-vu : de eerste keer dat ik Pearl Jam zou gaan zien (ook op Werchter), speelden ze de dag ervoor op Roskilde, waar door een rampzalige samenloop van omstandigheden bij hun optreden verschillende doden vielen. Rest van hun tour afgebroken.

 0
geen avatar
zo 12 apr 2020 22:41

Diebythesword Waarschijnlijk woensdag volgt er een beslissing uit België. Werchter is er 1 waar ik mijn ticket voor ga bewaren. Mocht het in 2021 tegenvallen qua line-up kun je je bezoek tickets altijd nog verkopen.

 0
Avatar skabuoy
zo 12 apr 2020 23:59

skabuoy De line-up dit jaar vind ik zo onwaarschijnlijk lekker, dat als ze volgend jaar slechts de helft van het aantal artiesten neerzetten dat ik dit jaar graag wil zien, ik het nòg de moeite waard vind om erheen te gaan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.