Pinkpop introduceert voor het eerst een VIP-ervaring: het Wilhelmina Sky Deck Pakket

Pinkpop sfeer
Pinkpop introduceert voor het eerst een VIP-ervaring: het Wilhelmina Sky Deck Pakket
Door melissavkoldam op 03 november 2021 - 11:02 1 Pinkpop introduceert een nieuw VIP-Pakket met een hoop extra's. Met een Wilhelmina Sky Deck Pakket wordt jouw dag of weekend op het Pinkpopterrein tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het Sky Deck heb je perfect uitzicht op het festivalterrein en daarmee ook de Mainstage. Daarnaast zijn drankjes in de hospitality ruimte bij de prijs inbegrepen. Verder geniet je er de hele dag van de lekkerste hapjes. Uiteraard kun je met je arrangement het festivalterrein bezoeken én heb je, op vertoon van je polsbandje, toegang tot het voorvak. Andere voordelen zijn o.a. watergespoelde toiletten, mogelijkheid tot parkeren op een later moment en een eigen entree tot het festival.

Een dagkaartje voor het Wilhelmina Sky Deck Pakket kost €334 en een weekendticket €780. Kaartverkoop hiervoor start ook op 5 november om 10:00 en zijn verkrijgbaar via onderstaande links.
Pinkpop 2022 - Wilhelmina Sky Deck - zondag 19 juni
Pinkpop 2022 - Wilhelmina Sky Deck - zaterdag 18 juni
Pinkpop 2022 - Wilhelmina Sky Deck - vrijdag 17 juni
Pinkpop 2022 - Wilhelmina Sky Deck Weekend

Het Sky Deck is vernoemd naar de oude Staatsmijn Wilhelmina. Het Deck bevindt zich namelijk aan de voet van de Wilhelmina steenberg, waar nu Snowworld zit.

Pinkpop 2022 start op 5 november ook met de kaartverkoop van de reguliere festivaltickets. Deze kosten 120 euro voor een dagkaart en 245 voor een Pinkpop-ticket voor het hele weekend. Het festival kondigde maandag een groot deel van zijn line-up aan. Naast de eerder aangekondigde headliners Metallica en Pearl Jam, komen ook onder andere Imagine Dragons, Queens of the Stone Age, Royal Blood, Nightwish, Danny Vera, Froukje, Crowded House en Deftones aan. Hier vind je al onze Pinkpop 2022 informatie. Via deze link koop je vanaf vrijdag (reguliere) tickets voor Pinkpop 2022.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefEurosonic Noorderslag 2021 news

86 NIEUWE NAMEN VOOR ESNS (EUROSONIC NOORDERSLAG) 2022ESNS (Eurosonic Noorderslag) bevestigt nog eens 86 artiesten voor het...

Seasick Steve

EERSTE NAMEN NIRWANA TUINFEEST 2022: O.A. SEASICK... De eerste lijst artiesten voor Nirwana Tuinfeest 2022 is onthuld. Op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.