Zaterdag-tickets voor Paaspop 2020 uitverkocht

Paaspop sfeer
Zaterdag-tickets voor Paaspop 2020 uitverkocht
Door Kalekidan1803 op 12 maart 2020 - 11:31 1 De dagtickets voor Paaspop op zaterdag zijn uitverkocht. Dit laat de organisatie vandaag weten. Met de Ultimate Experience tickets (Fastlane entree, het beste uitzicht over de headliners, toegang tot de Paaspop lounge en meer) is er nog wel te kiezen voor de zaterdag. Verder zijn Weekendtickets om het hele festival mee te maken ook nog verkrijgbaar.

Tijdens Paaspop zullen artiesten als Krezip, Chef'Special, Anouk, Delain, Di-rect en Kensington te zien zijn. De hele line-up voor het festival vind je hier.

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april vindt Paaspop 2020 plaats op festivalterrein De Molenheide in Schijndel. In 2019 was Paaspop met ruim 90.000 bezoekers helemaal uitverkocht. Via de onderstaande links kun je tickets bestellen.

Paaspop Schijndel 2020 - 3 dagen inclusief camping (€ 149)
Paaspop Schijndel 2020 - 3 dagen exclusief camping (€ 129)




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Moods

NIEUWE NAMEN VOOR MOODS! FESTIVAL 2020: O.A. EFTERKLANGHet Moods! festival heeft een nieuwe rij namen aan de line-up toegevoegd...

Lokerse Feesten news

EERSTE NAMEN METALDAG LOKERSE FEESTEN: O.A. AMON... Op zondag 2 augustus is de Metaldag op de Lokerse Feesten. Vandaag zijn de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.