Reinier Zonneveld lanceert eigen festival, Live NOW Festival

Pukkelpop sfeer
Reinier Zonneveld lanceert eigen festival, Live NOW Festival
Door Kellyvermeer op 12 februari 2020 - 12:49 1 Zaterdag 29 augustus organiseert Reinier Zonneveld de eerste editie van zijn eigen zomerfestival. Het bijzondere van dit festival is dat er maar een artiest op de line-up staat en dat is Reinier Zonneveld zelf. Hij neemt al zijn studioapparatuur mee en staat 11 uur lang live on stage.

Reinier is een Nederlandse dj die regelmatig draait op verschillende feestjes. Hij staat vooral bekend om zijn spontaniteit en sets die de hele nacht duren. Zonneveld is net zo comfortabel in het produceren van elektronische muziek als in het componeren van klassieke muziek.

Het festival vind plaats op het Hembrugterrein, Zaandam van 12:00 tot 23:00.
Tickets voor dit festival zijn te koop vanaf 26 februari via de site van Live Now Festival. De prijzen voor de tickets zijn nog niet bekend.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mika - TivoliVredenburg news

IN THE PICTURE: O.A. GRAUZONE, SABATON, LIAM...Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze...

WOO HAH! 2020 logo

WOO HAH! MAAKT PLAYBOI CARTI HEADLINER VAN DE VRIJDAG WOO HAH! heeft zojuist een nieuwe headliner bekend gemaakt. Playboi Carti zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.