WOO HAH! maakt Playboi Carti headliner van de vrijdag

Playboi Carti
WOO HAH! maakt Playboi Carti headliner van de vrijdag
Door Kalekidan1803 op 12 februari 2020 - 12:33 1 WOO HAH! heeft zojuist een nieuwe headliner bekend gemaakt. Playboi Carti zal als vrijdag-headliner te zien is tijdens het hip-hop festival in Beekse Bergen.

Dit is niet de eerste keer dat de artiest op het festival te zien zou zijn. In 2017 en 2018 stond Playboi Carti ook al op het affiche van WOO HAH! Dit stemde zowel bezoekers als de organisatie zo tevreden dat hij nu als headliner mag komen.

Playboi Carti is hiermee de derde headliner voor het festival naast Young Thug op zaterdag en Kendrick Lamar op zondag. Ook zullen andere hip-hop artiesten zoals Dababy, Roddy Ricch en Nav zullen op het festival te zien zijn.

De kaartverkoop voor WOO HAH! 2020 is al bezig en zijn verkrijgbaar vanaf €59. Tickets voor het festival kun je bestellen via de onderstaande links.

WOO HAH! 2020 dagticket vrijdag
WOO HAH! 2020 dagticket zaterdag
WOO HAH! 2020 dagticket zondag
WOO HAH! 2020 weekendticket incl. campsite
WOO HAH! 2020 weekendticket excl. campsite




Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sfeer Sziget natuur

REINIER ZONNEVELD LANCEERT EIGEN FESTIVAL, LIVE NOW...Zaterdag 29 augustus organiseert Reinier Zonneveld de eerste editie van zijn...

Lowlands 2020 news

LOWLANDS IS OP ZOEK NAAR ONDERZOEKSVOORSTELLEN VOOR... Studiebollen kunnen hun hersenen weer laten kraken voor Lowlands Science. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.