Primavera Sound 2022 krijgt extra weekend en bijna bizarre line-up met o.a. Nick Cave, Lorde en Gorillaz

Nick Cave
Primavera Sound 2022 krijgt extra weekend en bijna bizarre line-up met o.a. Nick Cave,...
Door RobZ op 25 mei 2021 - 12:33 1 Na twee jaar geen Primavera Sound Barcelona, vanwege de corona-epedimie natuurlijk, slaat het festival terug met een aankondiging die iedere festivalliefhebber zal doen watertanden. Het Primavera Sound Festival duurt volgend jaar niet 1 maar 2 weekenden lang. En alsof dat niet genoeg is, wordt er in de week tussen deze weekenden ook nog een festival uit de grond gestampt. Om af te sluiten met een ‘Brunch On The Beach’ op het strand van Barcelona op 12 juni.

Maar liefst artiesten zullen het affiche van Primavera Sound 2022 vullen. Het eerste weekend dat van 2 t/m 4 juni plaatsvindt heeft als headliners: Massive Attack, Pavement, Tame Impala, Beck, The National, The Strokes, Gorillaz, Jorja Smith, Nick Cave en Tyler, the Creator. Flink wat namen die ook al op de afgelaste edities van Primavera Sound 2020 en 2021 stonden.

Van 5 t/8 juni krijgt Prima Vera Sound in het kader van Primavera a la ciutat (Primavera in de stad) bezoek van onder andere Beck, Disclosure, Interpol, Jamie XX, Jorja Smith en Megan Thee Stallion.

Dan is het tijd voor het tweede weekend Primavera Sound van 9 t/m 11 juni 2022. Headliners zijn dan: Dua Lipa, Gorillaz, Interpol, Tyler, the Creator, Lorde, Massive Attack, The Strokes, Jorja Smith, Megan Thee Stallion, Tame Impala en Yeah Yeah Yeahs.

Afgeloten worde er met een Primavera brunch op het strand. Amelie Lens, Nina Kraviz en Peggy Gou zijn dan van de partij. Er zal dus gedanst worden!

In dit geval zegt een beeld meer dan woorden. Dit is het affiche van Primavera Sound als plaatje. Klik voor de grote versie!Mensen met tickets voor Primavera Sound 2020 of 2021 hebben van 25 mei tot en met 31 mei de mogelijkheid hun ticket te 'upgraden' naar een ticket voor Primavera Sound 2022. Vanaf 1 juni gaan de overgebleven tickets voor Primavera Sound 2022 in de verkoop. Twee weekenden festival kost 425 euro + fee. Een los weekend Primavera Sound gaat over de digitale toonbank voor 245 euro + fee. Een dagticket kost 110 euro. Via deze link koop je tickets voor Primavera Sound Barcelona 2022.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefInto The Great Wide Open news

DIT JAAR GEEN NORMALE INTO THE GREAT WIDE OPEN, WEL...In februari liet Vlieland-festival Into the Great Wide Open weten dat het...

Zomervreugde gaat Framed

BIZZEY, FROUKJE, BENNY RODRIGUES EN MEER OP... Vorige week schreven we al over het nieuw aangekondigde Zomervreugde gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.