Bizzey, Froukje, Benny Rodrigues en meer op Zomervreugde gaat Framed Festival

Froukje
Bizzey, Froukje, Benny Rodrigues en meer op Zomervreugde gaat Framed Festival
Door RobZ op 24 mei 2021 - 16:37 1 Vorige week schreven we al over het nieuw aangekondigde Zomervreugde gaat Framed festival, dat van vrijdag 24 t/m zondag 26 september in Arnhem gehouden worden. Met rapper Bizzey, popzangeres Froukje en house veteraan Benny Rodrigues zet het nieuwe Arnhemse weekendfestival Zomervreugde gaat Framed de toon met een diverse en veelbelovende programmering. Ook David Vunk, Jonna Fraser en Poke zijn van de partij op het festival.

Het nieuwe festival zal drie dagen duren (24 t/m 26 september) en is een samenwerking tussen de festivals Zomervreugde en Framed, die al eerder werden georganiseerd in Arnhem. Dit jaar zullen de twee festivals gecombineerd worden tot het nieuwe Zomervreugde gaat Framed Festival. Het idee voor de combinatie ontstond volgens initiatiefnemer Niels Leferink tijdens de coronacrisis.

Het uitgebreide activiteitenprogramma op sport-, spel- en cultureel gebied, waar Framed Festival befaamd om is, wordt later bekend gemaakt. Evenals de European BMX Cup, die gratis bij te wonen is voor bezoekers van het festival.

Via deze link koop je tickets voor het Zomervreugde gaat Framed Festival. Early bird tickets kosten 33,50 per stuk. Bezoekers kunnen kiezen voor een dag- of een weekendticket voor het festival. Voor wie drie dagen lang in de vreugdevolle zomerwereld wil duiken, en tussentijds niet naar huis wil, zijn er campingtickets beschikbaar. Je kunt daarmee met je tentje (of camper) op de officiële Zomervreugde gaat Framed festivalcamping verblijven. Deze camping bevindt zich naast het festivalterrein, in de bosrijke omgeving van het mooiste stukje natuurgebied van Nederland: de Veluwe. Maar ook in het hart van de Nederlandse topsport; Papendal.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND 2022 KRIJGT EXTRA WEEKEND EN BIJNA...Na twee jaar geen Primavera Sound Barcelona, vanwege de corona-epedimie...

Central Park Festival 2019

CENTRAL PARK FESTIVAL VOEGT FESTIVALDAG TOE MET O.A.... Central Park Festival komt met een extra festivaldag, toegankelijk voor alle...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.