Central Park Festival voegt festivaldag toe met o.a. Krezip, Snelle, Miss Montreal en Maan

Central Park 2019
Central Park Festival voegt festivaldag toe met o.a. Krezip, Snelle, Miss Montreal en Maan
Door RobZ op 24 mei 2021 - 15:56 1 Central Park Festival komt met een extra festivaldag, toegankelijk voor alle leeftijden! Op zondag 19 september zijn o.a. Krezip, Snelle, Suzan & Freek, Miss Montreal en Maan op het Utrechtse festival te zien. Central Park Zondag is voor alle leeftijden toegankelijk. Hier zal dus, ten opzichte van de zaterdag, géén minimumleeftijd van 18 worden gehanteerd.

Volgens eigen zeggen staat Central Park voor een muzikaal samenkomen in een romantische parksetting. Het festival draait hoofdzakelijk om de muziek, maar ook qua foodinvulling, sfeer en beleving is het festival een echte ‘must go!’ Park Transwijk vormt met zijn natuurlijke bebossing en de grote waterplas een mooi decor voor hét popfestival van Midden Nederland. Voor de zaterdag van Central Park Festival staan onder andere Kensington, De Staat en Di-rect klaar. Check hier al onze Central Park festival 2021 informatie.

"We hebben al langer de droom om Central Park uit te breiden naar een weekender. Waarbij we ook 1 dag voor alle leeftijden wilden toevoegen. Juist omdat veel tieners ook graag het festival zouden willen bezoeken met hun ouders. Nu de zaterdag al bijna een half jaar van tevoren is uitverkocht en de behoefte naar een muzikale dag uit zo groot is, is dit het moment om deze te introduceren.” Aldus Huub van de Vecht van Central Park Festival.

De kaartverkoop voor de zondagtickets start 28 mei om 12:00 via deze link. Tickets voor de zondag van Central Park gaan 32,50 euro kosten. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel hier dan een ticketreminder in.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zomervreugde gaat Framed

BIZZEY, FROUKJE, BENNY RODRIGUES EN MEER OP...Vorige week schreven we al over het nieuw aangekondigde Zomervreugde gaat...

DGTL 2019

DGTL ONTHULT PROGRAMMA VOOR ADE 2021: O.A. DISCLOSURE Tijdens Amsterdam Dance Event vinden op 14, 15 en 16 oktober de events van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.