Het programma van Carl Cox op Dour met o.a Maceo Plex

Carl Cox
Het programma van Carl Cox op Dour met o.a Maceo Plex
Door Kellyvermeer op 12 februari 2020 - 15:06 1 Carl Cox is een van de vier curatoren die op woensdag 15 juli, de openingsavond van Dour, het programma van een podium mogen invullen. Vandaag maakte hij zijn line-up bekend.

Carl heeft gekozen voor Maceo Plex. Deze dj staat vooral bekend om zijn diverse productiestijl, die voornamelijk wordt beïnvloed door house, techno, tech house, maar ook elementen van electro.

Vervolgens heeft Carl de Britse dj Eats Everything gekozen. Daniel Pearce, zoals hij in het dagelijks leven heet zocht al op heel jonge leeftijd zijn weg in de muziek en staat hij op de bekendste festivals en draait hij in de grootste club.

Als laatste in de lijst staat La Fleur. Sanne Engdahl, is geboren in het Zweedse stadje Örebro en ontwikkelde al vroeg een passie voor muziek. Na haar studie verhuisde ze naar Berlijn om zich volledig te wijden aan haar drie grote passies: house, techno en breakbeat.

Tickets kosten tussen de €65 euro en de €295 euro. Tickets kan je hier kopen.

Dour Festival is een vijfdaagse muziekfestival dat zichzelf de naam van 'European Alternative Music Event' geeft. Het vindt sinds 1988 ieder jaar plaats bij het Waalse dorp Dour. Dit jaar staan er weer grote namen in de line-up, zoals A$AP Rocky, EARTHGANG en Reinier Zonneveld. Het festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli.
Bestel tickets Dour Festival  2020
Tickets Dour Festival 2020
Dour Festival 2020
Sziget 2020 news

SZIGET KOMT MET EERSTE NAMEN OP DE PROPPEN: O.A. DUA...Het Hongaarse festival Sziget heeft vandaag de eerste namen bekend gemaakt en...

Transition Festival 2020 news

TRANSITION FESTIVAL MAAKT MET O.A. ALA.NI EN JOHN... Het Transition festival heeft vandaag zijn line-up rond gemaakt. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.