Dranouter maakt eerste namen bekend o.a. Bazart en Het Zesde Metaal

het zesde metaal
Dranouter maakt eerste namen bekend o.a. Bazart en Het Zesde Metaal
Door Kalekidan1803 op 18 februari 2020 - 12:17 1 Het Belgische festival Dranouter heeft de eerste namen van de line-up bekend gemaakt. Het festival is te bezoeken van 7 tot en met 9 augustus in Dranouter, België.

De eerste bevestigde artiesten zijn Bazart, Het Zesde Metaal, Talisk, Froze, JigJam en The East Pointers. Binnenkort volgen er meer namen voor de 2020-editie.

Dranouter bestaat al sinds 1975 en is van oorsprong een folkfestival. De laatste twee decennia wordt er echter steeds breder geprogrammeerd en weten grote namen het festival te vinden. In 2019 trok Dranouter zo'n 50.000 bezoekers.

De kaartverkoop voor het festival is al van start gegaan. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf €79,-. Ook is het mogelijk om een festivalticket voor het hele weekend te bestellen inclusief camping. Via deze link bestel je kaartjes voor het festival.








Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motel Mozaique

MOTEL MOZAÏQUE KONDIGT NIEUWE NAMEN AAN, O.A. OTHER...Voor de 20e editie van het Motel Mozaïque festival zijn vijftien nieuwe namen...

013tilburgklein2

013 LANCEERT NIEUW FESTIVAL 'WIJ ZIJN 13' 013 lanceert dit jaar hun gloednieuwe festival 'Wij Zijn 13'. Het poppodium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.