538 Koningsdag voegt Snelle, Davina Michelle en Suzan & Freek toe aan line-up

Davina Michelle
538 Koningsdag voegt Snelle, Davina Michelle en Suzan & Freek toe aan line-up
Door Kalekidan1803 op 24 februari 2020 - 11:50 1 Er zijn nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up van 538 Koningsdag. Het evenement is te bezoeken op 27 april op het Chasséveld in Breda. De kaartverkoop voor het festival is al van start gegaan.

Onder de nieuw toegevoegde artiesten vallen Snelle, Davina Michelle en Suzan & Freek. Snelle stond in 2019 ook op het podium van 538 Koningsdag en wist de show goed neer te zetten met het nummer "Scars". Davina Michelle wist tijdens de vorige editie van het festival ook het publiek goed te vermaken. Zij opende het festival toen met het nummer Skyward. Ook Suzan & Freek waren vorig jaar op het festival te zien.

Deze nieuwe namen zijn een aanvulling op de al eerder bekendgemaakte artiesten waaronder Kraantje Pappie, Snollebollekes, Lucas & Steve en meer.

Meer namen zullen na verloop van tijd bekend gemaakt worden.

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar vanaf €34,-. Ook is het mogelijk om een groepsticket te kopen vanaf 4 personen. Via deze link bestel je de tickets voor het festival.


Lokerse Feesten news

NIEUWE NAMEN VOOR DE LOKERSE FEESTEN O.A. ANDRÉ...De Lokerse Feesten in België hebben drie nieuwe acts aan het programma...

Anitta

BRAZILIAANSE SUPERSTER ANITTA NAAR PAL MUNDO OUTDOOR Festival Pal Mundo Outdoor heeft aangekondigd dat de Braziliaanse ster...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.