Nieuwe namen voor de Lokerse Feesten o.a. André Hazes en Clouseau

Andre hazes jr
Nieuwe namen voor de Lokerse Feesten o.a. André Hazes en Clouseau
Door Kellyvermeer op 25 februari 2020 - 10:27 1 De Lokerse Feesten in België hebben drie nieuwe acts aan het programma toegevoegd. Op zaterdag 8 augustus komen André Hazes, De Kreuners en Clouseau de Grote Kaai omtoveren tot het mekka van het Nederlandstalige lied.

Eerder werd de komst van onder andere The Libertines en Balthazar aangekondigd. Hier vind je de lijst van alle tot nu toe bevestigde artiesten voor de Lokerse Feesten.

André Hazes is een Nederlandse volkszanger, zijn vader was ook een volkszanger en erg geliefd, maar na de dood van zijn vader blijft André zeker niet in zijn schaduw . Hij heeft zelf namelijk al meerdere hits gescoord zoals 'Leef' en 'Ik haal alles uit het leven'.

De Kreuners is een Vlaamse rockband. In het begin kregen ze maar geen platencontract. Dus ging de band naar Londen om hun eerste single 'Nummer 1' op te nemen. Deze werd meteen een succes.

Clouseau is een Vlaamse popgroep die bestaat uit de broers Koen Wauters en Kris Wauters. Ze hebben een hele lijst aan hits op hun naam staan zoals 'Daar gaat ze' en 'Altijd heb ik je lief'.Clouseau deed in 1989 mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival met het lied Anne. De broers werden tweede, maar 'Anne' werd een hit.

De 46e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2020 gehouden in Lokeren, Oost Vlaanderen. De tickets kosten tussen de €39 en de €53 euro. Koop hier je tickets voor de Lokerse Feesten.zwangere guy

ZWANGERE GUY, CLOUSEAU EN GOOSE NONSTOP NAAR ROCK...Het Vlaamse Rock Zottegem heeft de eerste vijf namen bekendgemaakt voor de...

suzan & freek

538 KONINGSDAG VOEGT SNELLE, DAVINA MICHELLE EN... Er zijn nieuwe artiesten toegevoegd aan de line-up van 538 Koningsdag . Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.